A KEZDETEK

"Évekkel ezelőtt, amikor Marokkóban jártam akadtam rá a kaktuszolajra. Akkoriban egy divatfotózásra kaptam felkérést, de a párás, szmogos levegőtől hamar pattanásos lett a bőröm. Gyors és hatékony megoldást kellett találjak a problémára, így az utam az első gyógyszertárba vezetett. A gyógyszerész hölgy nagyon meggyőzően ajánlotta a helyi különlegességet, így kipróbáltam. Éjszakára kentem be vele a bőröm, és másnap reggel nem hittem a szememnek. Minden várakozásomat felülmúlva a gyulladt pattanások és a pirosság is eltűnt az arcomról! Akkor határoztam el magamban, hogy egyszer ezt a csodaolajat Magyarországon fogom népszerűsíteni. Az álom megvalósult, szeretettel ajánlom Nektek a Cactus Noa-t!"

T.K.

HATÁSA

A fügekaktusz olaj a mindennapi bőr és hajápolás elengedhetetlen részévé vált szerte a világon, kozmetikusok, bőrgyógyászok, sminkmesterek, nők és férfiak körében egyaránt. A közismert és közkedvelt marokkói argánolaj összetevőit és tulajdonságait magasan túlszárnyalja. Hatóanyagaiban mintegy 150%-kal gazdagabbak mint amivel korábbi társa rendelkezik. Bőrfelszín tökéletesítő hatása azonnal szembetűnő. Öregedésgátló, ránctalanító, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, bőrtónus javító, valamint hajápoló hatása kiemelkedő. Magas poliszacharid tartalmának köszönhetően, vízvisszatartó hatása jelentős. Természetes antioxidánsokban (E-vitaminban) gazdag. Magas esszenciális aminósav tartalma (Omega 6, Omega 9) bőrünk kollagéntermelését, és sejtregenerálódását fokozza. A benne lévő K-vitamin a szem alatti sötét karikák kitűnő ellenszere. Természetes megoldást nyújthat a pigmentfoltok halványításában, valamint erős gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően, a sebes, pattanásos bőr hatékony kezelésében is. Könnyen felszívódik, nem hagy zsíros érzetet a bőrön.

AZ OLAJ KINYERÉSE

A Mexikóban valamint Dél-Amerikában honos növény latin neve Opuntia Ficus-Indica, fügekaktusz vagy más néven medvetalp kaktusz. Termésének magjából kinyert olaj, a ma fellelhető egyik legértékesebb bőr,-és hajtápláló csodaszer. Préselési technológiáját eredetileg Marokkóban fejlesztették ki. A kaktusz fügéiből kinyert magokat hidegsajtolásnak vetik alá, mely akár 4 napot is igénybe vehet. Emiatt a hosszú, időigényes és drága technológiai folyamatnak köszönhetően a kinyert olaj értéke kiemelkedően magas. Fontos tudni, hogy az olaj nem egyenlő a hasonló néven kapható olcsó macerátum készítménnyel!

500 kg fügekaktusz feldolgozásából, mindössze 1 liter olaj nyerhető ki!

Kapcsolat

cactusnoaoil@gmail.com